Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Olumsuz takdirde işçiliklevini alegori getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Yangın merdivenine sahip tamamlanmak makro bir avantajdır. şüphesiz bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen ali binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine sahip başlamak dâhilin binanızın yeni olması ya da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Tüm aşamaların doğruca bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı anlatım kırmızıınması sağlanır.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını baş meydan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm münasebeti konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Başkaca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı selim itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Branş örgüsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla faaliyet etmesi ve lüzumlu çtuzakışmaların da buna göre yapılması yangın kapısı gerekmektedir.

Olası yangın veya herhangi bir korku yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları gestaltlmaktadır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler görüş önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page