Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın ve acil hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu kanat temelı modellerde olağan kapı koluna analog. 

l Tütün sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları yürekin kolaylıkla açılabilmektedir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu baplar baş olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangınlar bazı o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Doğruca ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın bağırsakindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belirli müddet emin hale getirir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Yangın Merdiveni Kapısı Genellikle kullanma sahaından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 zat kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus skorsına sargılı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; dunda kâin Garaj adına iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kapısı; beşer esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İstanbul Cumhuriyet Sarrafiyemüddeiumumilığının tutuklamaya gönderme tasarsında, yangın sonrasında olay yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin kompetan ekipleri, üç yabanlık iş güvenliği ve yangın uzmanı ehlihibre heyetince ve 2 Cumhuriyet Savcısı nezaretinde tetkik ve esrarkeşif mimarildığı kaydedildi.

Report this wiki page